Çanakkale’de toprak kayması: 2 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı

Çanakkale Lapseki’de su kanalı açmak üzere başlatılan kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 3 işçi göçük altında kaldı. Göçük altında kalan işçilerden 2’si hayatını kaybederken 1’i hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

18.04.2024-09:51 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-17:33)

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyündeki bir tarlanın kenarında, su çıkarılmak üzere başlatılan kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sebebiyle işçiler Refik Bilgiç, Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan göçük altında kaldı. Kazanın ihbarını alan jandarma ve Sağlık ekipleri hemen bölgeye intikal etti.

2 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı

AA’da yer alan habere göre; Refik Bilgiç, kendi çabalarıyla kurtulduktan sonra hemen Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT Arama Kurtarma Derneği ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) gibi ekiplerin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, Tahir Ödemiş enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı.

Çanakkale’de toprak kayması: 2 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı

Sağlık ekibi tarafından aynı hastaneye götürülen Ödemiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kurtarma çalışmaları sonucunda ise Sefer Arslan'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal