Tokat’ta deprem oldu! 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde yaşanan depremlerin ardından önlem amaçlı olarak okulların bugün tatil edildiğini açıkladı.

18.04.2024-09:38 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-11:00) Tokat’ta deprem oldu! 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde yaşanan depremlerin etkileriyle ilgili olarak önlem alınması amacıyla okulların bugün tatil edildiğini açıkladı. Vali Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, Sulusaray ilçesinde gece saatlerinde 4,7 ve 4,1 şiddetinde depremlerin meydana geldiğini belirtti.

Depremlerin ardından bölgede ara ara artçı sarsıntıların yaşandığını dile getiren Hatipoğlu, şu anda herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını ve yetkililerin bölgede tarama çalışmaları yaptığını ifade etti. Vali Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde herhangi bir zararın oluşmamasına rağmen, önlem amaçlı olarak okulların bugün tatil edildiğini vurguladı.

Vali Hatipoğlu, tatil açıklaması yaptı

Yetkililerin ve güvenlik güçlerinin bölgede sürekli olarak inceleme ve tarama çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vali Hatipoğlu, herhangi bir acil durumun oluşması halinde ise gerekli müdahalelerin yapılacağını dile getirerek, şu açıklamada bulundu:

"Çok şükür depremde her herhangi bir olumsuzluk yok. Kaymakamlığımız, AFAD, emniyetimiz ve jandarmamız bölgede tarama çalışmaları yaptılar. Herhangi bir olumsuzluk olmadı. Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil ettik."

Tokat'ta yaşanan depremlerin etkilerinin yakından takip edildiği ve halkın güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı bildirildi. Bu süreçte vatandaşların yetkililerin talimatlarına uyması ve güvenlik tedbirlerine dikkat etmesi önem arz ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal