Can Bozdoğan’ın yeni takımı belli oldu mu? Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Can Bozdoğan Utrecht’e kiralandı

Geçtiğimiz sezon Schalke 04’den kiralık olarak Beşiktaş’a transfer olan Can Bozdoğan, inişli çıkışlı bir form grafiği sergilemişti. Can Bozdoğan sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş’tan ayrılarak kulübüne geri dönmüştü.

26.07.2022-13:41 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:41)

Can Bozdoğan’ın yeni sezonda tekrardan Beşiktaş’a transfer olacağı iddiaları bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Can Bozdoğan’n sözleşmesinde yer alan 1.8 Milyon Euro bonservis ücretini aşağı çekebilmek için yoğun bir pazarlık yapan siyah beyazlılar bir türlü istediği sonuca ulaşamamıştı.

Yeni kulübü belli oldu!

Genç futbolcunun Beşiktaş ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinden sonuç çıkmayınca devreye giren Hollanda Ligi ekiplerinden Utrecht, Can Bozdoğan’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı.


Utrecht kulübünden Can Bozdoğan açıklaması

Hollanda ekibi Utrecht’in futbol direktörü Jordy Zuidam, Can Bozdoğan transferiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;
‘ Can Bozdoğan'ın Utrecht'i seçmesinden dolayı çok mutluyuz. Can, iyi vuruş tekniğine sahip sol ayaklı bir orta saha oyuncusu. Çok teknik ve oyuna çok enerji getiren dinamik bir oyuncu. Genç yaşına rağmen şimdiden en iyi organizasyonlarda deneyim kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde aktif olarak görev aldı. ‘ ifadelerini kullandı.

Can Bozdoğan Beşiktaş kariyeri

 21 yaşındaki Can Bozdoğan, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Beşiktaş’ta toplamda 27 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken, bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Can Bozdoğan, siyah beyazlı formayla Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal