Can Ataklı'nın Derdi Başka!

Sözcü Gazetesi yazarlarından olan Can Ataklı'nın, EBA TV'deki başörtülü öğretmenle ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ataklı, türbanlı öğretmenin rol model olarak verilmesinin yanlış olduğunu savundu.

23.03.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-15:49)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede görülürken, 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra hükümet tarafından alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Özellikle sosyal izolasyon yönünde önemli kararlar alan hükümet, virüsün yayılmasının önüne geçmek için okullardaki eğitime bir süre ara verdi. 

Eğitime verilen aradan sonra ise öğrenciler için uzaktan eğitim seçeneği devreye sokuldu ve bugün itibariyle EBA TV'de uzaktan eğitim derslerine başlandı. Sözcü Gazetesi yazarlarından olan Can Ataklı, konuya çok farklı yerden baktı. Ataklı yaptığı açıklamada, eğitimden çok dersi veren öğretmenin giyimiyle ilgilendi.

Ataklı, "Milyonlarca öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmeni vermek çok yanlış. Bunu bana özgürlük olarak anlatmayın kardeşim. Burada yapmayın bari ya." ifadelerini kullandı. 

Bu durum ise sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal