Camdaki Kız Feride ölecek mi, ölüyor mu? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin karakterlerinden Feride’nin ölüp ölmediği dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Camdaki Kız Feride ölecek mi, ölüyor mu? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılacak mı? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

14.04.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-20:15) Camdaki Kız Feride ölecek mi, ölüyor mu? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da yer alan önemli karakterlerden birisi olan Feride’nin durumu dizinin önüne geçmiş vaziyette. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 38. bölümünün fragmanıyla birlikte izleyenlerin kafasında pek çok soru işareti oluştu. Fragmanda Feride’nin vasiyetini yazması büyük dikkat çekti. İnsanlar ise bunun üzerine ‘’Camdaki Kız Feride ölecek mi, ölüyor mu? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılacak mı?’’ sorularının yanıtlanmasını beklemeye başladı.

Camdaki Kız Feride ölecek mi, ölüyor mu?

Camdaki Kız Feride

Yazar Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak gibi görünüyor. Dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Feride’nin yayınlanan fragmanda vasiyetini yazdığı anların görülmesi üzerine karaktere hayat veren Nur Sürer’in yapımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Konu hakkında dizinin yapımcı şirketi olan OGM Pictures’ten, Kanal D’den veya oyuncu Nur Sürer’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Feride karakterinin diziye veda edip etmeyeceği ise Camdaki Kız dizisinin yeni bölümüyle birlikte netlik kazanacak. Feride karakterinin vasiyetini neden yazdığı sorusu da sevilen dizinin yeni bölümüyle birlikte netlik kazanmış olacak. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal