Çakallarla Dans 6 ne zaman çıkacak? Çakallarla Dans serisi için sevindiren haber geldi!

Çok sevilen komedi filmi serilerinden olan Çakallarla Dans, sevenlerine güzel haber ile geldi.Çakallarla Dans 6 ne zaman çıkacak?Çakallarla Dans filminin izleyicilerini heyecanlandıracak olan haberimiz sayfada yer almaktadır.

08.04.2022-04:58 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-04:58) Çakallarla Dans 6 ne zaman çıkacak? Çakallarla Dans serisi için sevindiren haber geldi!

İzleyiciler tarafından çok sevilen komedi film serisi olan Çakallarla Dans ,sevenlerine müjdeyi verdi.Uzun zamandır serinin devamı için çekmeyi erteleyen yönetmen ve oyuncu kadrosu sonunda setlere dönmeye karar verdiler.Çakallarla Dans 5 filminde gişe rekorları kıran film şimdiden merak konusu oldu.

Çakallarla Dans 6

Çakallarla Dans 6 ne zaman çıkacak ?

Başrol oyuncu kadrosunda yer alan Şevket Çoruh,İlker Ayrık,Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun tekrar bir araya gelmesiyle film çekilmesine karar verildiği öğrenildi.Uzun süredir bu filmin altıncısı gelmesi beklenirken,Çakallarla Dans Kadrosunun bir süre ara vereceklerini açıklamışlardı.

SugarWorkz ve Taff Pictures tarafından üstlenecek olan Çakallarla Dans 6, Haziran 2022 yılında sete çıkması beklenmekte.Bu kadar zaman sonra tekrar aynı kadroyu toplamayı başaran tek film serisi olan Çakallarla Dans,Türkiye'de bir ilke imza atmış oluyor.6.seride'de daha önceki serilerdeki kadrolar eksiksiz bir şekilde yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal