Çakallarla Dans Filmi Konusu Nedir?

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği Çakallarla Dans filminin konusu nedir? Çakallarla Dans filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

10.03.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-11:34) Çakallarla Dans Filmi Konusu Nedir?

2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans ilgi çeken konusu ve usta oyuncu kadrosu ile izleyiciden tam not alan yapımlar arasında yer alıyor. 

ÇAKALLARLA DANS FİLMİ KONUSU

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsı yüzünden gözü döner, üstüne karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak için plan yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkmayı düşünmektedir.

Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figüranı olmuştur. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmaları olmuştur. Dört kafadar arkadaş başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırmıştır ve başlarına gelmedik bela kalmayacaktır.

ÇAKALLARLA DANS FİLMİ OYUNCULARI

Çakallarla Dans filminin kadrosunda; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Tuba Ünsal, Kemal Uçar, Erdal Tosun, Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Didem Balçın, Sevinç Kıranlı, Sera Tokdemir, Bülent Çolak, Ceyhun Yılmaz, Hakan Bilgin ve Bülent Serttaş yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal