Çağlar Ökten’in eski sevgilisi Lara Şehiroğlu kimdir?

Atılan iddia ve çıkan dedikodulara göre Seda Sayan'ın albüm tekilifi sonrasında sevgili olduğu Çağlar Ökten'i terk ettiği konuşuluyor. Çağlar Ökten'in eski sevgilisi olan Lara Şehiroğlu araştırılmaya başlandı. Peki Lara Şehiroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Lara Şehiroğlu hakkında...

17.03.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-13:11) Çağlar Ökten’in eski sevgilisi Lara Şehiroğlu kimdir?

Son günlerin magazin programlarını en çok sallayan iddiası, Seda Sayan'ın albüm yapma vaadiyle kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'in kendisiyle evlenmesini teklif etmesiydi. Yine bir başka iddiaya göre Çağlar Ökten bu teklifi kabul etmiş ve 4 senelik ilişki yaşadığı Lara Şehiroğlu'ndan ayrılmıştı. Eğer iddialar doğruysa Seda Sayan bu evliliği ile 7. kez dünya evine girecek. Bu dedikodu haberlerinden sonra meraklılar Lara Şehiroğlu'nun kim olduğunu araştırmaya başladı.

Şehiroğlu, Ökten ile Tüm Fotoğraflarını Sosyal Medyadan Kaldırdı!

Evlilik dedikoduları çıkana kadar beraber oldukları fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırmayan Şehiroğlu, mayıs ayında yapılacak olan evlilik haberlerinden sonra hepsini sildi.

Lara Şehiroğlu Kimdir

Lara Şehiroğlu Kimdir?

Instagram'da 'larasehiroglu' kullanıcı ismiyle 9 bini geçen takipçiye sahip Şehiroğlu, İstanbul'da yaşamakta ve modellik yapmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal