Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi arasında aşk iddialarını güçlendiren detay

Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi arasında aşk iddiaları çıkmış ancak bunun gerçek olduğunu gösteren net bir durum yaşanmamıştı. Instagram hesaplarında birbirlerini halen takip etmeyen Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi’nin paylaşımlarını beğenmeleri, aşk iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

16.01.2023-12:10 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-17:25) Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi arasında aşk iddialarını güçlendiren detay

Çağatay Ulusoy kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Duygu Sarışın’la ayrılmıştı. İçerde dizisinde beraber rol alan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın’ın 7 süren ilişkilerinde evlenmeleri bekleniyordu. Başarılı oyununun kendisi oyuncu olan İlkin Tüfekçi ile görüşmeye başladığı öne sürüldü.

İki ismin birbirleri ile samimi şekilde görüldükleri iddia edilmişti. Sosyal medyada birbirlerini takip etmeseler de paylaştıkları fotoğrafları beğenmeleri,  ikilinin aralarındaki aşk iddialarını güçlendirmişti.

Fotoğraflarını beğendiler

İlkin Tüfekçi denizde olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulundu. Birbirlerini halen takip etmeyen iki ismin paylaşımlarına beğeni koymaları da dikkat çekti. Tüfekçi, Ulusoy'un geçmişte paylaştığı ve denizde çekilmiş olan bir fotoğrafını beğendi.

Aşk iddiaları güçlendi


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal