Evlenmeyi planladıkları Duygu Sarışın'la ayrılan Çağatay Ulusoy, ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş görüldü

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’dan hayranlarını üzen haber. Yaz aylarında evlenmeleri beklenen ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı. Ulusoy’un geçtiğimiz gece Sarıyer’de yen açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile yakınlaştığı öne sürülüyor.

12.01.2023-11:29 - (Son Güncelleme: 12.01.2023-17:40) Evlenmeyi planladıkları Duygu Sarışın'la ayrılan Çağatay Ulusoy, ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş görüldü

Daha öncesinden evlilik için hazırlıklara başladıklarını söyleyen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışı’nın ayrıldığı ortaya çıktı. Snob Magazin’in haberine göre, 2016 yılında aşka dönen dostlukları, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktıkları görüldü.  

Evlenmeyi düşünüyorlardı

Geçtiğimiz ekimde ayında 2023 yılının yazında evelenecekleri konuşulan Ulusoy ve Sarışın çifti birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktılar. Ulusoy ve Sarışın'ın son olarak tekne aldıkları iddia edilmişti.

Evelemeyi planlıyorlardı, ayrıldılar

Yeni aşk iddiaları

Geçtiğimiz gece Ulusoy’un yeni açılan bir mekanda İkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu da öne sürüldü. Tüfekçi’nin dün gece Instagram’dan Sarıyer’deki mekandan paylaşım yapması dikkat çekti.

Birbirlerini takipten çıkardılar

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal