Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un gençlik halleri herkesi şaşkına çevirdi! İkilinin aynı dizide figüranlık yaptığı ortaya çıktı! Görüntüleri görenler onlar olduğuna inanmıyor

Günümüzde ekranların aranan yüzü olan Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un yıllar önceki hallerini görenler gözlerine inanamadı. Aynı dizide figüranlık yapan İynemli ve Ulusoy, herkesi şaşkına çevirdi. Şimdilerde başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiren ikilinin toy halleri merak konusu oldu.

09.06.2022-18:50 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-12:31)

Başarılarıyla gündemden düşmeyen ve sıkça isimlerinden söz ettiren iki başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un yıllar önceki halleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin aynı dizide figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüleri görenleri ağzı açık kaldı. İşte Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un toy halleri…

Muhteşem Yüzyıl, İçerde, Çukur ve Yedinci Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda gösterdiği performansla kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli, son olarak Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. hayatının projesi olarak nitelendirilen film için sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, bu defa farklı bir konuyla gündeme geldi. İynemli’nin İçerde dizisindeki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile yıllar önce aynı dizide figüranlık yaptığı ortaya çıktı. Görüntüleri görenler onlar olduğuna inanamadı. İynemli ve Ulusoy’un toy halleri sosyal medyayı salladı.

Aras Bulut İynemli

Sosyal medyada sık sık gündem olan yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, oyuncu sevgilisi Bige Önal ile yaşadığı ayrılık sonrası çok konuşulurken ikili, ilişkilerine ikinci bir şans daha vermişti. Özel hayatından ziyade başarıları ile gündem olan yakışıklı oyuncunun toy halleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Aras Bulut İynemli1

Oyunculuk kariyeri

Aras Bulut İynemli, bir telekomünikasyon şirketinin reklam filminde rol almış ve burada yönetmen Zeynep Günay Tan tarafından keşfedilmiştir. İynemli, ekranlara ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde aldığı figüranlık rolü ile geldi. Aynı dizide şimdilerin gözde oyuncusu Çağatay Ulusoy da yer alıyordu. İkili yıllar sonra aynı yapımda büyük ses getireceklerinden habersiz bu dizide figüran olarak küçük roller almışlardı.

Çağatay Ulusoy

Best Model yarışmasında kendini gösteren ve daha sonra dizilerde başrolde yer almaya başlayan Çağatay Ulusoy, yarışmaya katılmadan önce birçok farklı yapımda figüran olarak küçük roller aldı. Arka Sokaklar dizisinde de figüranlık yapan Ulusoy, bir kafedeki müşteriyi canlandırdı.

Aras Bulut İynemli ise Arka Sokaklar dizisinde rol aldığında henüz lise öğrencisiydi. Yakışıklı oyuncu dizide bir otomobil hırsızını canlandırdı. Aynı dizide ayrıca şimdilerin ünlü oyuncularından Tolga Sarıtaş da rol almıştı.

Çağatay Ulusoy1

Sosyal medya hesabından 10 milyondan fazla takipçisi bulunan Aras Bulut İynemli, paylaşımlarıyla da büyük beğeni topluyor. Oyunculuk kariyerinde büyük başarılara imza atan İynemli’nin asıl mesleğinin başka olduğu ortaya çıktı. Aras Bulut İynemli’nin İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Uçak Mühendisliği bölümünden mezun olduğu biliniyor.

Aras Bulut İynemli2

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal