Ünlü oyuncu sevenlerini korkuttu: Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı

Bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenilen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, hastalığıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Rutkay sağlık durumuyla ilgili bilgilere de yer verdi.

14.01.2023-09:20 - (Son Güncelleme: 14.01.2023-17:25) Ünlü oyuncu sevenlerini korkuttu: Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programında yer alan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, bir süredir sağlık sorunları sebebiyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Doğa Rutkay, hastalığıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Rutkay sağlık durumuyla ilgili bilgilere de yer verdi. 

Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı

Doğa Rutkay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı-2

"Her birinize teşekkür ederim... Çok güzel geçmiş olsunlar gelmiş... Tek tek dönemiyorum buradan topluca yazayım, çok teşekkürler! Not, maskelerinize geri dönün! Domuz gribi olmamak için elinizden geleni yapın. Çocuklu aileler için çok zor okullar bu hastalıkla kaynıyor. "

Doğa Rutkay Hasta Mı

Sabırlıyım atlatacağım

"Çok ağır bir hastalık. Covid'i mumla aratıyor. Yüzümün güldüğüne bakmayın ben hep gülen bir tipim. Oysa ağrıdan öksürükten ve kısık ve yer yere gelen ateşten perişanım. Sabırlıyım atlatacağım"

Doğa Rutkay hastaneye kaldırıldı

Doğa Rutkay 2014 yılında Kerimcan Kamal ile dünyaevine girmiş ve Temmuz 2018’de Piraye ve Rutkay Kerim adında iki ikiz bebek sahibi olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal