Büyükçekmece'deki Festivalde Havai Fişek Talihsizliği: 13 yaralı

Büyükçekmece’de yapılan 20'nci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde havai fişekleri fırlatma rampasında gerçekleşen patlama nedeniyle 13 kişi yaralandı.

04.08.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 04.08.2019-12:32) Büyükçekmece'deki Festivalde Havai Fişek Talihsizliği: 13 yaralı

Belediyeden yapılan açıklamada, olayın havai fişek firmasının atımı sırasında bir fişeğin yerde patlamasıyla gerçekleştiği ve yaralıların taburcu edildiği belirtildi. 

13 KİŞİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

20'nci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin final töreninde, havai fişek rampasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu çevredeki vatandaşlardan 13 kişi hafif şekilde yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis havai fişeklerin patladığı bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI 

"Havai fişek firmasının atımı sırasında bir fişek yerde patlamış ve 13 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımızın hastanelerde ayakta tedavisi yapılmış ve taburcu edilmişlerdir. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sosyal medya üzerinden paylaşılan asılsız haberlere lütfen inanmayınız" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal