Büşra Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Büşra Pekin estetik mi yaptırdı, eski hali nasıl? Büşra Pekin hayatı ve biyografisi

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla akıllara kazınan Büşra Pekin, şimdilerde yaptırdığı estetikle gündeme geldi. Ünlü oyuncu estetik iddialarını reddetse son hali bu durumun aksini işaret etti. Peki Büşra Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Büşra Pekin estetik mi yaptırdı, eski hali nasıl? İşte Büşra Pekin hayatı ve biyografisi…

05.01.2024-12:51 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-12:51) Büşra Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Büşra Pekin estetik mi yaptırdı, eski hali nasıl? Büşra Pekin hayatı ve biyografisi

Yıllar önce eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile hafızalara kazınan güzel oyuncu Büşra Pekin, sonraki yıllarda çok sayıda film ve dizide yer alarak ününü artırdı. Sosyal medyada da sıklıkla gündeme gelen ünlü oyuncu yıllar içerisinde yüzünde yaptığı değişikliklerle gündemi meşgul etmeye başladı. Her ne kadar estetik yaptırdığı iddialarını reddetse de Büşra Pekin’in son hali bu durumun tam tersi olduğunu gösteriyor. Peki Büşra Pekin Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Büşra Pekin estetik mi yaptırdı, eski hali nasıl? 

Büşra Pekin estetik mi yaptırdı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının ardından yıllarca pek çok projede yer alan Büşra Pekin, geçirdiği ufak tefek operasyonlarla dikkat çekti.

Son olarak Hasan Can Kaya ile rol aldığı "Çok Aşk" filmiyle saçını farklı bir stil ile kestiren Büşra Pekin oldukça beğenilmişti.

Pekin'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise yine dikkat çekerek yorumların hedefin oldu. Estetiği olmadığını söyleyen Pekin, fotoğraflarda kendisi hariç birçok kişiye benzetildi.

sBüşra Pekin

Büşra Pekin kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde dünyaya geldi. Yaşar Neng Koleji’nde başladığı lise eğitimini ABD Arkansas Lake Side High School’da tamamlayan Pekin, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünde bitirdi.

Oyunculuk hayatına 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisiyle başlayan Büşra Pekin, 2005 yılında asıl olarak tanınacağı BKM Mutfak ekibine katıldı. 2006 yılında Bir Demet Tiyatro ekibinde yer alan güzel oyuncu 2007 yılında Kutsal Damacana ile ilk film deneyimini yaşadı.

2008-2010 yılları arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer alan Pekin, buradaki oyunculuğuyla büyük bir beğeni kazandı.

2011 yılında Şirin Hatun karakteriyle Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk olmuştur. 2014 yılında Hadi İnşallah filminde Murat Boz ile başrolü paylaşmıştır ve yazar Pucca'yı canlandırmıştır. Ardından sırasıyla Mucize, İtirazım Var, Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım, Fırıncının Karısı, Bayi Toplantısı filmlerinde de başrolde yer almıştır. Pekin, 2022 yılında vizyona giren Dilberay filminde ses sanatçısı Dilber Ay'ı canlandırdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal