Bursa'da Mobilya Fabrikasında Kaza! 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında TIR'a yüklenen bir konteyner işçilerin üstüne düştü. Olayda 2 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

29.11.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-17:11) Bursa'da Mobilya Fabrikasında Kaza! 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mobilya fabrikasında görev yapan 2 işçi ile boş tabakları toplayan yemekhane personeli, malzeme yüklenen TIR dorsesinden düşen konteynerin altında kaldı. 1 işçi ile yemekhane çalışanı yaşamını yitirirken, 1 işçi ağır yaralandı.

YEMEKHANE GÖREVLİSİ İLE İŞÇİLER, KONTEYNERİN ALTINDA KALDI

Olay öğle saatlerde İnegöl ilçesi Yeniceköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet yapan mobilya fabrikasında oldu. Fabrikada görev yapan Muammer Kumral (52) ve Hakan Bulun (40), yurt dışına ihraç edilecek mobilya takımlarını fabrika girişindeki konteynere yüklemeye başladı. Fabrikanın yemekhane personeli Mümin Özgür (35) de o esnada yemek verdiği işçilerin boş tabaklarını almak için konteynerin yanına gitti. Tam bu esnada konteyner yan tarafa düşerek ters biçimde boşluğa düştü. Yemekhane personeli Özgür konteynerin, işçiler Kumral ve Bulun ise mobilyaların altında kaldı.

2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 İŞÇİ İSE YARALANDI

Fabrika personeli hemen olay yerine giderken, ihbar ardından olay yerine itfaiye ve sağlık birimleri gönderildi. İnegöl İtfaiyesi Arama- Kurtarma birimleri, 3 kişiyi ağır yaralı olarak çıkardı. 112 Acil Servis birimlerinin ilk müdahalesi esnasında işçilerden Muammer Kumral hayatını kaybetti. Diğer iki yaralı ise ambulanslarla Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yemekhane personeli Mümin Özgür de kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

ÖLEN İŞÇİLERİN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ağır yaralı Hakan Bulun'un ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Olayı fark eden mobilya firması çalışanları ve haberi alıp hastaneye koşan ölenlerin yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal