Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün patlama anı görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa'da cezaevinde görevli infaz koruma memurlarının servisinin geçişi sırasında meydana gelen patlamanın görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler..

20.04.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-12:00)

Bu sabah saatlerinde Bursa-Mudanya yolunda, cezaevinde görevli infaz koruma memurlarının servisinin geçişi sırasında bir patlama meydana gelmişti. Patlama anı bölgedeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

El yapımı patlayıcı detayı

Mudanya Yolu Sanayi Caddesi'nde, Yeni Karaman Mahallesi mevkisinde cezaevine giden infaz koruma memurlarını taşıyan 16 GJ 868 plakalı otobüsün geçişi sırasında patlama oldu. Patlama anına ilişkin ortaya çıkan kamera görüntülerinde bir elektrik direğinin dibine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettiği gözlemleniyor. 

Bursa

Çevrede vatandaşların olduğu görülüyor

Akaryakıt istasyonu yakınında yaşanan olay anında çevrede vatandaşların olduğu da görülüyor. Kaldırımda yürüyen vatandaşların bulunduğu ve yol kenarında park halinde araçlar bulunuyor.

Tüm güvenlik birimlerimiz çalışıyor

Bursa Valisi Yakup Canbolati, patlamaya ilişkin: "El yapımı patlayıcı olduğu ve uzaktan kumandayla yönetilmiş olabileceği değerlendirilen bir patlayıcının patlaması sonucunda maalesef bir ceza infaz memurumuz şehit oldu. Bir ağır yaralımız var, onun dışında 3 hafif yaralımız var. Tedbiren otobüste bulunan diğer arkadaşlarımızı da hastaneye sevk ettik, genel sağlık durumlarına bakmak için. Adalet ve İçişleri Bakanlarımız da konuyu yakinen takip ediyor. Bursa'ya gelmek üzere yola çıktılar. Tüm güvenlik birimlerimiz çalışıyor. İnşallah en kısa zamanda olayı çözmeye, failleri yakalamaya çalışacağız." açıklamalarında bulundu.

Olay yeri ve çevresi ile patlamanın meydana geldiği otobüste ekipler incelemelerine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal