Burhan Akdağ Kimdir? Burhan Akdağ Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

İlk magazin programı Alem'i yapan gazeteci Burhan Akdağ'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Burhan Akdağ kimdir? Burhan Akdağ biyografisi...

22.04.2020-11:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-11:27) Burhan Akdağ Kimdir? Burhan Akdağ Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Gazeteci olarak adını duyuran Burhan Akdağ, 30 Ocak 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çeşitli kanallarda görev alan Akdağ, birçok gazete ve dergide de çalıştı.

Uzun bir süre fotoğrafçılıkla da ilgilenen Akdağ, 1993 - 2008 yılları arasında meslektaşı Müge Anlı ile evli kaldı. Akdağ'ın bu evlilikten Lidya adında kızı dünyaya geldi. Alem Dergisini çıkartan Burhan Akdağ, bu sırada televizyonla tanışarak magazin programı yaptı. Oradan Kanal 6'ya geçen Akdağ, Top Secret Dergi ve programını düzenledi. Ardından Manşet dergisini çıkaran Akdağ, daha sonra İbrahim Tatlıses'in Randevu Dergisi'ni yaptı. Ünlü gazeteci, bunların yanı sıra Kanal 6, Star TV, Show TV, Kanal D, ATV gibi kanallarda yer aldı. Bir dönem spor muhabirliği de yapan Akdağ, iki dünya kupası takip etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal