Burası Ölüm Durağı! Sorumsuz Minibüs Şöförleri Bakın Ne Yaptı

Trafiğe girip vakit kaybetmek istemeyen minibüs şoförleri, Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağında inmek isteyen yolcuları D-100 karayoluna bıraktı.

30.09.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-15:21) Burası Ölüm Durağı! Sorumsuz Minibüs Şöförleri Bakın Ne Yaptı

Bu kadarına da pes! İstanbul’un Kadıköy ilçesinden gelen akla ziyan göründüler tepki çekti. Yolu uzatmak istemeyen minibüs şoförleri trafiğe girmemek için yolcularını durakta değil, D-100 karayolunun ortasından indirmeyi tercih etti. Minibüs yolcularıysa kazaya davetiye çıkaran bir durum yarattıkları için minibüs şoförüne tepki gösterdi

Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağında inmek isteyen yolcular, trafiğe girmek istemeyen minibüs şoförleri tarafından D-100 karayolunda indirildi. Kazaya davetiye çıkaran minibüs şoförlerinin bu sorumsuzluğu yolcular tarafından tepki çekti. Yonun ortasında bırakılan çaresiz yolcular bariyerlerden atlayarak yolun karşısına geçmeye çalıştı.

Karayolu üzerinde araçlarıyla hızla hareket eden diğer sürücüler, yolun ortasında yolcu indiren minibüs şoförlerine korna çalarak tepki gösterdi. Trafiğin süratle aktığı yol üzerinden güvenli bir şekilde karşıya geçmeye çalışan yolculardan bazıları dakikalarca trafiğin seyrelmesini bekledi. 

Minibüs Durağı

ŞOFÖRÜN RUH HALİNE GÖRE YAŞIYORUZ

Yolun ortasında bırakılan yolculardan biri olan Serap Çakıl adındaki vatandaş, ‘Normalde bizi durakta indirmesi gerekiyor. Kendisi yolun ortası olan burayı uygun gördüğü için bizi burada indirdi. Şoför Bey sanırım bugün biraz sinirliydi. İnsanların canı, minibüs şoförünün o günkü ruh haline, sabah nasıl uyandığına bağlı resmen. Şoförler nereyi uygun görürse orada inmek zorunda kalıyoruz’ dedi 

Ölüm Durağı

SORUMSUZ MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ İNSANLARIN CANINI TEHLİKEYE ATIYOR!

D-100 karayolu üzerinde bekleyen bir diğer vatandaş olan Fatih Derebaşı ise ‘Yolcuların bu noktada indirilmemesi gerekiyor. İşlek olan bir yer burası. İnsanların canlarını tehlikeye atıyorlar. Çok yanlış bir hareket. Burada bir arkadaşımı beklerken çok sayıda minibüsçünün aynı şeyi yaptığını gördüm. Bu konuda denetimlerin sıkılaştırılmasını istiyoruz. İnsan hayatından daha önemli bir şey yok’ Şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal