23.08.2021-19:57 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:47)


1

Lille başkanı Olivier Letang, yaptığı açıklamada adı son dönemde Nice ile anılan 36 yaşındaki deneyimli milli forvet Burak Yılmaz ile yolları ayırmayacaklarını açıkladı.



2

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille takımının forması giyen 36 yaşındaki milli forvet Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.



3

Konuyla ilgili Lille başkanı Olivier Letang açıklamalarda bulundu. Olivier Letang, yaptığı açıklamalarda deneyimli forvet ile yolları ayırmak gibi asla bir düşüncelerinin olmadığını belirtti.



4

Olivier Letang, yaptığı açıklamalarda deneyimli forvet ile yolları ayırmak gibi asla bir düşüncelerinin olmadığını belirtti. Lille başkanı Olivirer Letang, futbolcularının Nice tarafından istendiğini bildiğini ve Nice’in futbolcuyu uzun süredir takip ettiğinden haberi olduğunu belirtti.



5

Olivier Letang, Burak Yılmaz'ın takımda kalacağını açıklarken "Nice'in bizden habersiz Burak ile bir süredir temasta olduğunu biliyorum. Burak Yılmaz bana ve teknik direktörüne takımda kalmak istediğini söyledi.



6

Burak Yılmaz bana ve teknik direktörüne takımda kalmak istediğini söyledi. Ayrılık düşüncesi yok. En önemlisi bu. Bu imkansız ve çok net. Burak Yılmaz dosyası kapandı" ifadelerine yer verdi.



7

Fransa Ligue 1’de Lille takımı geçen sezon, uzun yılların ardından şampiyon olmuştu. PSG takımının uzun süredir şampiyon olduğu Fransız liginde Lille takımının şampiyon olması futbolseverler tarafından büyük ilgi uyandırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR