23.08.2021-18:34 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:45)


1

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Ryan Donk, eski takımı Kasımpaşa’ya transfer oldu. Deneyimli futbolcu böylece eski takımına geri dönmüş oldu. Surinamlı oyuncunun bu yaz sarı kırmızılılarla sözleşmesi sona ermişti.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’da ayrılan futbolculara bir yenisi daha eklendi. Sarı kırmızılılarda sözleşmesi bu sezon biten 35 yaşındaki deneyimli futbolcu ile sarı kırmızılılar sözleşme uzatmamıştı.



3

35 yaşındaki Surinamlı futbolcu, kulüpsüz olarak bulunuyordu. Deneyimli stoper Ryan Donk, Spor Toto Süper Lig’in bir başka ekibi olan eski takımı Kasımpaşa’ya geri döndü.



4

Ryan Donk, sarı kırmızılı ekibe bir başka İstanbul takımı olan Kasımpaşa’dan transfer olmuştu. 35 yaşındaki deneyimli stoperin Galatasaray’la olan sözleşmesi bu yaz sona ermişti.



5

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren futbolcu, herhangi bir takımla anlaşma sağlamamıştı ve kulüpsüz olarak bulunuyordu. Surinamlı futbolcudan bir transfer haberi geldi. Deneyimli stoperin eski takımı Kasımpaşa ile anlaşmaya vardığı açıklandı. Böylece 35 yaşındaki stoper Ryan Donk yuvasına dönmüş oldu.



6

Böylece 35 yaşındaki stoper Ryan Donk yuvasına dönmüş oldu. Futbolcunun kısa bir süre içerisinde yeni takımıyla sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Transferin ayrıntılarının ise kısa bir süre içerisinde açıklanacağı aktarıldı.



7

Kariyerinde çeşitli takımlarda top koşturan deneyimli stoper; West Brom, Club Brugge ve Galatasaray gibi önemli takımların formasını terletti. Deneyimli stoper Galatasaray ile 2 kez Türkiye Kupası, 2 kez lig şampiyonluğu ve 2 kez Türkiye Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi. Futbolcu geçtiğimiz 2020-2021 sezonunda Galatasaray forması ile 34 maça çıktı ve 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca futbolcu, Surinam milli takımının kaptanlığını yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR