23.08.2021-19:19 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:41)


1

Çaykur Rizespor forması giyen eski Fenerbahçeli yıldız Gökhan Gönül, Kocaeli’de bir yetiştirme yurdunda büyüyen Can Gönül’ün kardeşi olduğunu canlı yayında açıkladı.



2

Geçtiğimiz günlerde 2 yaşındayken yetiştirme yurduna bırakılan Can Gönül, iş nedeniyle kendisinden aile nüfus kayıt örneği istenmesi üzerine belgeyi çıkardığında ilginç bir gerçekle karşılaştı.



3

Can Gönül, aile nüfus örneğinde yıldız futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenmişti. 27 yaşındaki Can Gönül, Show TV ekranlarında Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Vazgeçme adlı programa katıldı.



4

Yıllar sonra ailesine seslenen Can Gönül’e ağabeyi Gökhan Gönül sahip çıktı.



5

Can Gönül’ün ağabeyi yıldız futbolcu Gökhan Gönül, Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu canlı yayına bağlanarak kayıp kardeşi Can Gönül’e seslendi. Programa bağlanan 36 yaşındaki yıldız futbolcu, ‘’Kardeşimiz olduğunu yeni öğrendik. 3 kardeştik, 4 olduk. Can bizim kardeşimizdir.“ ifadelerini kullandı.



6

Açıklamalara devam eden Gökhan Gönül, "Can, 3-4 gündür annen baban sana ulaşmaya çalışıyor." deyince, Can Gönül de gözyaşlarını tutamadı ve stüdyoda duygusal anlar görüldü.



7

Kardeşine seslenen Gökhan Gönül, kardeşinin özel hayatını çok fazla paylaşmaması gerektiğini, annesi ve babasının da ona ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti. Yaşanılan bu durumdan dolayı annesi ve babasının çok şaşkın olduğunu ifade eden futbolcu, anne ve babasının alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya olduklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR