Burak Sergen Entübe Edildi!

Eski eşi Işıl Sergen, koronavirüs tedavisi gören Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Burak Sergen'in entübe edildiğini duyurdu!

21.04.2021-17:26 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-17:26) Burak Sergen Entübe Edildi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, geçtiğimiz hafta evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sergen, entübe edildi.

Sergen'in davalık olduğu eski eşi Işıl Sergen ünlü oyuncunun son durumuna dair bilgi verdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Işıl Sergen, şu ifadeleri kullandı: ‘Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir.’

HASSAS OLUNMASINI İSTEDİ!

Işıl Sergen, babasının ardından koronavirüse yakalanan 11 yaşındaki oğlu için de bir istek de bulundu. Sergen, ‘Sizlerden büyük ricam, haber yaparken oğlumun hassasiyetine önem göstermeniz ve babamızın iyi olacağına dair inancımızda yanımızda olmanızdır’ dedi. 


OĞLU DA POZİTİF ÇIKTI!

11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırılan usta oyuncu Burak Sergen, koronavirüs sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Oyuncunun Işıl Sergen ile evliliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki Cansın Sergen de geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Genel sağlık durumu iyi olan Cansın Sergen, evinde tedavi görüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal