Sadakatsiz Bu Akşam Yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, sette görülen koronavirüs vakaları sebebiyle çekimlere zorunlu ara verdi. Dizinin bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak.

21.04.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-11:09) Sadakatsiz Bu Akşam Yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarından her hafta izleyici ile buluşan Sadakatsiz'in setinde geçtiğimiz hafta peş peşe koronavirüs krizi patlak verdi. Dizinin oyuncularından Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar'ın testleri pozitif çıkınca çekimlere zorunlu ara verildi.

BU HAFTA YAYINLANMAYACAK!

Zorunlu nedenlerle çekimleri durdurulan dizinin yapım şirketi Medyapım, bu hafta yeni bölümün ekrana gelemeyeceğini söyledi. Açıklamanın tamamı ise şöyle: ‘Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki Sadakatsiz yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz. Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal