Oyuncu Burak Sergen'in Davasında Mahkeme Kararını Verdi!

Sadakatsiz’in usta oyuncusu Burak Sergen eski eşinin açtığı nafaka davasını kaybetti. Ünlü oyuncuya mahkeme 15 bin lirayı faiziyle ödemesine karar kıldı. İşte davaya ilişkin detaylar…

20.04.2021-15:04 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-09:29)

Ünlü oyuncu Burak Sergen’in hakkında çocuğunun nafakasını ödemediği gerekçesiyle eski eşi Işıl Sergen tarafından dava açılmıştı. 19 yıllık evliliklerini 15 Mart 2018 yılında sonlandırmaya karar veren çift, oğullarının velayeti konusunda mahkeme kararına uydu. Çocukların velayeti mahkeme kararı ile anne Işıl Sergen’e verilmesi uygun görüldü. Bu doğrultuda oyuncu Burak Sergen çocuğunun masrafları için eski eşi Işıl Sergen’e aylık nafaka ödeyecekti. Bir süre oğlunun nafakasını ödemeyen oyuncu Burak Sergene eski eşi dava açtı. Ünlü oyuncu hakkında nafaka ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattıran Işıl Sergen, sonrasında Burak Sergen’in itirazı üzerine durduruldu. Oğlunun nafakasını alamayan Işıl Sergen bu kez de Aile Mahkemesi’ne başvurarak eski eşi Sergen’in icra itirazının reddi için başvurdu. Bir yıllık mücadelenin sonucunda ise geçtiğimiz gün karar ortaya çıktı.

OYUNCU BURAK SERGEN 15 BİN LİRA ÖDEYECEK

Oğlu'nun nafakasını ödeme konusunda mahkemelik olan baba Burak Sergen için karar çıktı. Işıl Sergen nafakasını alamadığı gerekçesiyle açtığı davayı bir yıllık çekişmeden sonra kazandı. Mahkemenin verdiği karara göre; Burak Sergen hakkında durdurulan icra takibi devam edecek. Ünlü oyuncu çocuğunun nafakasını, 15 bin lirayı faiziyle ödeyecek. Daha öncesinde oğlunun velayeti yarı yarıya iken, anne Işıl Sergen oğlu Cansın için velayet davası açmıştı. Mahkeme verdiği kararla ortak velayetin kaldırılmasına hükmetmiş, Cansın’ın velayetinin tümüyle anne Işıl Sergen’e geçmesine karar kılmıştı. 

SERGEN’İN VELAYET ÜZÜNTÜSÜ

Oğlu Cansın’ın velayetini kaybeden Burak Sergen konuyla ilgili; “Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz. Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler…Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum. Bugün gereksiz gündem olan " Velayet" konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim. Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi.Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. Ve Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur...” şeklinde bir paylaşım yaparak sitemini paylaşmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal