Bülent Timurlenk'in Fenerbahçe - Altay Maçı Hakkında Söyledikleri Gündem Yarattı!

Ünlü spor yorumcusu Bülent Timurlenk, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Fenerbahçe-Altay karşılaşmasında sarı lacivertlilerin aldığı galibiyet ile ilgili olarak yaptığı yorumlarla gündem yarattı.

20.01.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-10:31)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yeni teknik adamı İsmail Kartal ile ikinci karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe, Kadiköy'de Altay ile oynadığı karşılaşmada galibiyet hasretine son verdi.

İRFAN VE SERDAR GALİBİYETİ GETİRDİ

Sarı lacivertlilerin Kadiköy'de Altaylı Ahmed Rayan'ın golüyle 1-0 geriye düştüğü mücadelede gollerini son zamanların en çok eleştirilen isimleri İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun kaydetti.


ÜNLÜ YORUMCUDAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin aldığı galibiyetin ardından ünlü spor yorumcusu Bülent Timurlenk karşılaşma ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarla sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı Bülent Timurlenk, Fenerbahçe-Altay karşılaşması hakkında yaptığı yorumlarda ;

' Kadıköy'de nefes kesen bir soğuk, hiç susmadan ' Saldır Fener ' tezahüratı yapan taraftarlar ve ilk yarım saatte bu tezahürat bir kulağından girip diğerinden çıkan futbolcular... Rayan, orta sahada kaptıkları topu gol vuruşuyla bitirdiğinde dakika 14, maçın ilk kornerini Altay attığında 28'di. Antalya deplasmanında Fenerbahçe forması giymeye hak kazanmış futbolcu topluluğunun 70 dakika boyunca kaleye şut atmaması taze hatırayken doğrusunu söylemek gerekirse bu oyun en cefakâr taraftar için bile çileydi. İsmail Kartal, Mesut'u kulübeye çekmiş, Szalai oyuna sol bek başlamış, ligin ilk yarısında dörtlü orta sahanın solunda oynayıp bir gol atıp bir de asist yapan Ferdi bu kez sol öndeydi. Yeteri kadar kafa karışıklığıyla her topu isteyen İrfan Can'ın önce ayağının dışı ile kestiği, sonra sıkışan topa vurduğu ayak içi plase bir nokta koydu. Orta sahası kolay geçilen, 14 maçtır kazanamayan ve ligin en kötü defanslarından birine sahip Altay'ı devirmek için vitesi birden ikiye yükseltmek yeterliydi. Bunu da bir zahmet Kadıköy'de yapmak zorunda olan Fenerbahçeli futbolcular, İrfan Can'ın adrese teslim ortasıyla ve Serdar'ın kafa golüyle başardılar… Crespo çok çalıştı, Serdar çok aradı ve İrfan'ın kalitesi zordaki Altay'a yetti. Antalya maçının ardından ' Löw ne zaman gelecek, gelecek mi? ' sorusuyla karşılaşan bir teknik adamın işi elbette kolay değil. Ancak bu günlerde iyi futbolu arayan yok. Herkes 3 puanın peşinde… Fenerbahçe kazandı, taraftar evine mutlu gitti ama gelecek günler için umut ışığı var mı? Bunu milli arada ne kadar çalışacakları belirleyecek. ' şeklinde konuşarak mücadeleyi değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal