Altay'da Mert Nobre'den Fenerbahçe Yenilgisinin Ardından Açıklamalar!

Altay Teknik Direktörü Mert Nobre, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldikleri karşılaşmada aldıkları 2-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

20.01.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-10:14)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ligde uzunca bir süredir galibiyet hasreti devam eden Altay, konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından da galibiyetle ayrılamadı. Karşılaşmanın ilk bölümünde Ahmed Rayan'ın golüyle 1-0 öne geçerek umutlanan İzmir ekibi Altay, Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun ile bulduğu gollere engel olamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

YENİ HOCA ÇARE OLAMADI

Siyah beyazlı ekipte galibiyet hasreti tam 15 maça çıkarken göreve geçtiğimiz günlerde getirilen Teknik Direktör Mert Nobre, sahaya çıktığı iki karşılaşmadan da puan çıkaramadı.


MERT NOBRE'DEN AÇIKLAMARDA BULUNDU

Altay Teknik Direktörü Mert Nobre, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları 2-1'lik mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takım reaksiyon gösterdi. 20-30 dakika iyi başladık. 1-0 skoru aldık ama sonra iki hatadan gol yedik. Büyük takıma karşı oynadık ve şans vermek tehlikeli sonuçlar oluşturdu. Pazar günü bir maçımız daha var. Bugün yaptıkları mücadele yetmedi oyuncularımın ama mücadele ettiler. Yediğimiz golden sonra moral ve tempomuz düştü. Şimdi sahada değil dışarıda da toparlanmamız lazım. Bu takım daha iyi olabilir. Takım bugün sahada mücadeleyle bir ruh gösterdi. İnşallah kendi evimizde taraftarımızın önünde 3 puan alacağız. Transfer planlarımız var. Başkanla bu durumu konuştuk. Bu hafta şartlarımıza göre, ekonomik duruma göre transferlere bakacağız. Şu anda elimizdeki malzememiz bu ama oyuncularıma inanıyorum. Buraya gelmek farklı. Fenerbahçe’deki hayatım çok önemliydi, güzel zamanlar geçirdim. Burada kendimi mutlu hissettim. Şimdi diğer tarafta bulunuyorum ama güzel zamanlardı. ' ifadelerini kullanarak karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal