Süper Lig Fenerbahçe-Altay Karşılaşması

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Altay karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

06.01.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-22:05) Süper Lig Fenerbahçe-Altay Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Altay'ı konuk ettiği karşılaşmada ilk düdük geldi. İkinci yarı 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Altay karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratırken sezon başında takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile geçtiğimiz haftalarda yollar ayrılmış ancak henüz yerine yeni bir teknik adam getirilmemişti. Sarı lacivertli taraftarların özellikle Başkan Ali Koç ve yönetimine her geçen gün tepkisi artarak devam ederken Fenerbahçe'de büyük bir kargaşa hali mevcut. Fenerbahçe'de Mesut Özil'in yükselen form grafiği yüzleri güldürürken gol ve asist yollarında yıldız futbolcudan Altay maçında çok şey bekleniyor. Konuk ekip Altay ise bu sezon yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir form grafiği sergiliyor ve kulübün efsane isimlerinden biri olan Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin koltuğunun bir hayli sallandığı konuşuluyor. Altay'da Pinares, Ryan, Kappel üçlüsünden oluşan hücüm hattından beklenti oldukça büyük, İzmir ekibi İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek kötü gidişatına bir dur demek istiyor.

Altay-Fenerbahçe

NE ZAMAN OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Altay arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 19 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Altay karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Altay arasında oynanacak olan kritik mücadele Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Altay karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Altay karşılaşmasının hakemi Hüseyin Göçek olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Altay karşılaşmasının VAR hakemi Sarper Barış Saka olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe : Ertuğrul Çetin, Osayi Samuel, Serdar Aziz, Kim Min-jae, Szalai; Crespo, Sosa; İrfan Can, Pelkas, Ferdi Kadıoğlu; Serdar Dursun.

Altay :
Mateusz Lis, Björkander, Tolga Ünlü, Murat Akça, Ceyhun Gülselam, Kazımcan Karataş, Thaciano, Pinares, Leandro Kappel, Ahmed Rayan, Rodriguez.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Fenerbahçe ile Altay arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe,Altay'a karşı sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal