Bülent Ersoy işlemlere başladı: 180 milyon TL’ye satılan Masumlar Apartmanı’nı alıyor

Milyonları ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi final tarihini açıkladı. 24 Mayıs Salı günü ekranlara veda edecek Masum Apartmanı’nın satışa çıkıyor. İlk talibin ise Bülent Ersoy olduğu iddia edildi. İşte detaylar…

16.05.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-11:18)

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı, 24 Mayıs Salı günü izleyicisine veda ediyor. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran ve psikolojik travmaların anlatıldığı dizinin geçtiği apartman, satışa çıkıyor. Beyoğlu’nda bulunan ve daha önce Şahsiyet dizisi için kiralanan Temel Apartman’ı büyük ilgi görmeye başladı. 

Bülent Ersoy, Masumlar Apartmanı'na talip oldu

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; yapım şirketi tarafından 2020 yılında kiralanan ve restorasyonu için 1 milyon TL harcanan bina satışa çıktı. Masumlar Apartma’nın büyük bir hayranı olan Bülent Ersoy, haberi duyar duymaz Temel Apartmanı’nı satın almak için kolları sıvadı. 7 milyon dolar yani 180 milyon TL  satışa çıkan bina, 7 katlı ve 12 dairesi bulunuyor. Daireler 190  metrekareden oluşuyor. İtalyan mimar tarafından tasarlanan bina, kalorifer sistemi asansör sistemini bünyesinde ilk defa bulundurması ile de biliniyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal