Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl? Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi’nin programın yeni bölümünde fenalaşması hayranlarını endişelendirdi. Peki Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl? Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

16.05.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-10:25) Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl? Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı?

Fox TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sevilen sunucu Kadir Ezildi, programın yeni haftasındaki ilk bölümünde hayranlarını oldukça korkuttu. Yeni bölümde fenalaşarak insanların yüreklerini ağzına getiren Kadir Ezildi sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl? Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı?

Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı?

En Hamarat Benim programının yeni bölümünde oturduğu yerden şiddetli bir öksürükle kalkan ve bir anlığına nefes almadığı gözlenen Kadir Ezildi’nin ağzının da dolu olması ekip arkadaşlarının büyük bir panik yaşamasına sebep oldu. Kadir Ezildi’nin neden fenalaştığı konusunda henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl?

En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sağlık durumunun nasıl olduğu izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Bazı iddialara göre Kadir Ezildi’nin şaka yapmak için ağzına un aldığı ve unun boğazını tıkamış olabileceği bu sebeple de bir anda nefesi kesilerek öksürmeye başlamış olabilir. Başarılı sunucunun sağlık durumunun iyi olup olmadığı En Hamarat Benim programının Fox TV’de yayınlanacak olan yeni bölümünde belli olacak. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal