Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozu ile sosyal medyayı salladı

Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın Meryem’i Sevilay Gültekin mini etekli pozu ile sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun fotoğrafları gönülleri fethetti.

15.05.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-15:28) Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozu ile sosyal medyayı salladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Meryem karakterine hayat veren genç oyuncu Sevilay Gültekin, dizinin senaryosu sebebiyle Rıfat’ın ayrılmasıyla beraber diziden ayrılmıştı. Diziye veda etmesinin ardından sosyal medyada bazı kişiler tarafından eleştirilen güzel oyuncu ‘’24 yaşındayım. Bir oyuncu olarak işimi yaptım diye 50 yaşındaki adamdan da hakaret duyuyorum 15 yaşındaki çocuktan da. Dizi, sinema denen şey iyi vakit geçirin diye vardır, kendinizi de başkalarını da kanser edin diye değil." ifadelerine yer vermişti.

Sevilay Gültekin

Gönül Dağı'nın Meryem'i mini etekli pozu ile sosyal medyayı salladı

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle dikkat çeken 25 yaşındaki Sevilay Gültekin, oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de gündem oldu.

Sevilay Gültekin

Instagram hesabı üzerinden mini etekli kıyafetli fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu kalpleri hızlandırdı.

Sevilay Gültekin

Sevilay Gültekin’in sosyal medyadan paylaştığı pozun altına ‘"Kendine gel sen Meryem'sin", "Sen neymişsin kız Meryem", "Rıfat'tan sonra büyük değişim" ‘ gibi yorumlar yapılmıştı.

Sevilay Gültekin

Gönül Dağı dizisinde görme engelli bir kadın olan Meryem’e hayat veren Sevilay Gültekin’in gerçek hayatta da görme engelli olup olmadığı sorusu gündem olmuş fakat güzel oyuncu görme engelli olmadığını açıklamıştı.

Sevilay Gültekin

Daha önce Elimi Bırakma, Yeni Gelin gibi yapımlarda da yer alan güzel oyuncunun sonraki projesinin neresi olacağı merak ediliyor. 

Sevilay Gültekin

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal