MasterChef Türkiye’den ayrıldığı iddia edilen Mehmet Yalçınkaya’dan Arda Türkmen cevabı

Ekranların sevilen yarışması MasterChef’in sivri dilli jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın, yeni sezonda kadroda yer almaya iddia edilmişti. Çıkan haberler sonrası ünlü şeften ilk açıklama geldi. İşte detaylar…

15.05.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-14:48)

TV8 ekranlarında yayınlana ve reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezon çalışmaları başladı. Bu yıl jüride köklü değişikliklerin yapıldığı ve Mehmet Yalçınkaya’nın yarışmadan ayrılarak yerine Arda Türkmen’in geleceği haberleri çıkmıştı. Mehmet Şef konuya dair ilk defa konuştu. 

Mehmet Yalçınkaya’dan Arda Türkmen cevabı

Geçtiğimiz sezon All Star 2022 kadrosu ile ekranlara gelen ve bu yıl yeni yarışmacılarla sezona hazırlanan MasterChef yarışması hakkında bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Yarışmanın sivri dilli jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın, ayrıldığı ve yerine Arda Türkmen’le anlaşıldığı iddia edilmişti. Tüm çıkan haberlerin ardından Mehmet Şef, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takipçisinin sorusuna cevap verdi. Paylaşımına gelen ‘MasterChef Türkiye’yi heyecana bekliyoruz yola devam’ yorumuna ünlü şef ‘devam’ yanıtını verdi. Bu da çıkan haberlerin doğru olmadığını, Mehmet Yalçınkaya’nın bu yılda jüride yerini alacağını gösterdi. 

Mehmet Şef'ten MasterChef'ten ayrılıyor haberlerine cevap

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal