Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı? Şef Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek, yerine gelecek isim belli oldu mu?

TV8 ekranlarının gözde yarışmalarından MasterChef'ten bomba açıklama geldi. Jüri üyelerinden olan Mehmet Şef yeni sezonda olmayacak mı soruları sorulmaya başladı. Mehmet Şef'in yerine gelecek isim ise merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya MasterChef'e veda mı etti? Mehmet Şef yerine yarışmaya katılacak isim kim oldu?

14.05.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-15:11) Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı? Şef Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek, yerine gelecek isim belli oldu mu?

Sevilen yarışmalardan MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinde şaşırtan değişiklik yaşandı. Ne kadar sert görünse de yarışmacılar ve seyirciler tarafından çok sevilen Mehmet Şef'in yarışmadan ayrıldığı gündeme geldi. Pek Mehmet Şef yerine gelecek isim kim oldu? Mehmet Şef neden yarışmadan ayrıldı? sorularının detayları haberimizde yer almaktadır

Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı, neden?

3 sezondur ekranlarda yerini alan MasterChef'in jürilerinden Mehmet Şef bu sene programda olmayacağı konuşulmaya başlandı. Sevenlerinin dikkatini çeken bu haber gündeme gelirken Mehmet Şef'in neden ayrıldığı da arama motorunda sıklık kazandı. Acun Ilıcalı ile sorun yaşadığı ve bu yüzden jüriler arsında oturmayacağı düşünülürken, maaş düzenlemelerinde anlaşamadıkları iddia edilmektedir.

Mehmet Şef neden yarışmadan ayrıldı?

Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek?

Kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni jüri üyesi olarak Refika Birgül, Ömür Akkor, Fatih Tutak, CZN Burak ve Arda Türkmen isimlerle görüştüğü gündeme geldi. Sevilen isimlerden Arda Türkmen'in ise bu teklifi kabul ettiği iddialar arasında yerini aldı. Gündemde dolanan haberler hakkında resmi açıklama henüz yapılmadı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal