Netflix Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı ve yayın tarihi

Stranger Things dizisinin hayranları 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başlamış durumdalar. Netflix'te 3 sezon yer alan dizi, tüm dünyada kendinden söz ettirmeyi başarmış oldu. Bir çok kişi dizi ile ilgili İnternet üzerinden araştırmalar yaparken, 4. sezonun hakkında heyecan doruğa ulaşmış durumda. Peki, Netflix Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı ve yayın tarihi ne zaman? İşte dizi hakındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:46) Netflix Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı ve yayın tarihi

Stranger Things dizisinin hayranları 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başlamış durumdalar. Netflix'te 3 sezon yer alan dizi, tüm dünyada kendinden söz ettirmeyi başarmış oldu. Bir çok kişi dizi ile ilgili İnternet üzerinden araştırmalar yaparken, 4. sezonun hakkında heyecan doruğa ulaşmış durumda.

Netflix Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı ve yayın tarihi ne zaman?

Netflix'in her sezonunda ayı bir heyecan yaratmış olan meşhur dizi olan, Stranger Things'in 4. sezonu şimdiden gündemde yerini almış durumda. Dizi hayranları yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı konusu hakkında, İnternet üzerinden araştırmaya başladı bile.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği 4. sezonun tanıtım videosu paylaşıldı. Videoda paylaşılan bilgilere göre, 4. sezonun 1. kısmı 27 Mayıs'ta yayınlanacak. 2. kısmı ise 1 Temmuz'da ekranlarda yer alacak. 4. sezonun şimdilerde büyük bir etki yaratacağı gözüküyor. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal