Emanet Seher diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisi kadrosundan neden çıktı?

Emanet dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı! İlk bölümü ile 7 Eylül 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkan ve hafta içi her gün Kanal 7'de ekrana gelen dram ve romantik türdeki Emanet dizisinde başrol diziden ayrıldı. Önümüzdeki günlerde sezon finali yapacak olan dizinin son bölümlerinde başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu yerine dublörü yer alacak. Peki Emanet Sıla Türkoğlu neden yok? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte detaylar...

14.05.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:03) Emanet Seher diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisi kadrosundan neden çıktı?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında yer alana Emanet dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu diziden aniden ayrıldı. Bu veda dizinin izleyicilerini oldukça şaşırttı. Peki Sıla Türkoğlu diziden neden ayrıldı? İşte konuya ilişkin detaylar...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın rol aldığı ve Kanal 7'de yayınlanan romantik drama büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ederken başrollerden Sıla Türkoğlu üçüncü sezonda projede yer almak istemediğini yapım şirketine açıkladı. Lakin heö hikaye hem de sözleşme devam ettiğinden dolay bu teklif reddedildi.

emanet dizisi

Sezon finali dublör ile çekildi!

Diziden ayrılmayı isteyen Sıla Türkoğlu teklifi reddedilince iddialara göre sezon finali çekimlerine katılmadı. İzmir'e ailesinin yanına giden oyuncu sete gelmeyi reddetti. Bu yüzden sezon finali çekimlerinde oyuncunun dublörü yer aldı. Mart ayının sonunda çekilen sezon finalinin ardından Mayıs ayının başında yapılan tanıtım çekimlerinde Sıla Türkoğlu'nun olmadığı gözlemlendi.

Sıla Türkoğlu kimdir?

18 Nisan 1999 tarihinde İzmir'de doğan Sıla Türkoğlu, Bornovalı'dır. 19 yaşında sektöre giren Türkoğlu'nun ilk projesi Ağlama Anne olmuştur.

emanet sıla

Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Türkoğlu, üniversite eğitimi almadan oyunculuk eğitimlerine başlamıştır. Liseyi bitirmeden setlere çıkmaya başlayan Türkoğlu, Yemin dizisinde gösterdiği performans ile izleyicilerin gönlünü kazanmıştır. Oyuncunun hedeflerinden bazıları ise oldukça beğenilen bir dizinin başrolünde olmak vardır. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal