Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ve yayın kanalı

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ne zaman TV ekranlarında yer alacağı şimdiden, dizi severler tarafından araştırılmaya başlamış durumda. Uzun zamandan beri ekranlarda görülmek istenen Oktay Kaynarca'nın tekrar ekranlarda yer alacağı duyulunca, sosyal medyada gündeme oturan konular arasında yer aldı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman ekranlarda yayınlanacak? İşte dizi hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-13:52 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:52) Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ve yayın kanalı

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ne zaman TV ekranlarında yer alacağı şimdiden, dizi severler tarafından araştırılmaya başlamış durumda. Uzun zamandan beri ekranlarda görülmek istenen Oktay Kaynarca'nın tekrar ekranlarda yer alacağı duyulunca, sosyal medyada gündeme oturan konular arasında yer aldı. 

Oktay Kaynarca

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman ekranlarda yayınlanacak? 

Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlarda yer alan Oktay Kaynarca, en son dizisinin ardından tekrar ekranlarda görülmek istendi. Hayranları tarafından neredeyse her gün aldığı mesajlara dayanamayarak, dizi tekliflerini değerlendirdi. En son kararını Ben bu cihana sığmazam dizisinde karar veren Kaynarca, dizide başrol olarak yer alacak. 

Dizinin 2022-2023 sezonunda yer alması için şimdiden çalışmalara tam gaz devam ediliyor. Oyuncu kadrosu için çalışmalar devam eden dizide, Haziran ayında çekimlerine başlanacağı söyleniyor. Eylül ayında'da tüm izleyicilerle buluşması bekleniyor. ATV ekranlarında yer alacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturmaktadır. Dizinin ismi'de Nesimi'nin efsane şiirinden alınmıştır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal