Netflix Erşan Kuneri izle - Netflix, Ersan Kuneri dizisi yayında

Cem Yılmaz'ın merakla beklenilen dizisi Erşan Kuneri Netflix platformunda yerini aldı. Erşan Kuneri dizisini izlemek isteyenler Netflix'den hemen erişim sağlayabilir. Netflix, Yönetmenliğini Cem Yılmaz‘ın üstlendiği merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlandı. İşte detaylar...

14.05.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:34) Netflix Erşan Kuneri izle - Netflix, Ersan Kuneri dizisi yayında

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, GORA filminde tanıttığı "Erşan Kuneri" karakterine özel bi senaryo yazdığını ve dizi olarak hayranlarının karşısına çıkaracağını duyurmuştu. Erşan Kuneri karakterinin GORA filmindeki rolü çok ufaktı lakin ikonik bir duruma gelmişti. Bunun üzerine Cem Yılmaz Erşan Kuneri adlı diziyi Netflix platformunda yayınlanmak üzere çekti. Büyük bir kitlenin heyecanla beklediği dizi Netflix üzerinden yayına başladı.

Erşan Kuneri, erotik bir film yapımcısıdır. Kendisi 80'li yılların başında hapisten çıkar ve macera dolu bir hayata adım atar. Dizinin başrolünü Cem Yılmaz üstlenirken, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Merve Dizdar, Baran Akbulut, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahikaya gibi önemli isimler de yer alıyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşurken 13 Mayıs itibari ile platformda yerini aldı.

erşan kuneri yayında

Erşan Kuneri dizinin konusu

80'li yılların başında hapisten çıkan Erşan Kuneri erotik sinemanın ünlü yapımcısıdır. Hapisten çıkışından sonra tarzını değiştirir ve sinema için başka konulara yönelir. Sektörden tanış olduğu Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirir ve yepyeni ve sarsıcı bir film maratonuna başlar.

İki yıl içerisinde benzersiz yedi film üretir. Erşan Kuneri ve arkadaşları İran sinemasından tutun korku filmlerine kadar birçok karakterle izleyici karşısına çıkar. Bazen Anadolu hikayelerini aktarırken bazen sosyal mesajlarla izleyiciyi bilinçlendirmeye çalışır. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal