Bülent Ersoy: Dört Yıldır Kürk Almıyorum

Diva lakaplı Bülent Ersoy, dört ay önce sipariş verdiği iddia edilen 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürkü ile gündem oldu. Başta ünlü isimler olmak üzere birçok hayvanseverin tepki gösterdiği Ersoy, konuyla ilgili açıklama yaptı.

01.03.2021-13:13 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-13:13) Bülent Ersoy: Dört Yıldır Kürk Almıyorum

Bülent Ersoy’un dört ay önce 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürkü siparişi verdiği ve 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı bu palto için 450 bin TL ödediği iddia edilmişti. Ortaya atılan iddiaların ardından sosyal medyada çok sayıda ineternet kullanıcısı ve ünlü isim, Ersoy’a tepki göstermişti.

Bülent Ersoy, suskunluğunu bozdu. Giydiği kürklerle sık sık gündeme gelen 68 yaşındaki Ersoy, Posta'dan Suna Akyıldız'a konuştu. Konu hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken sanatçı, ‘Ben hayatımda bu yaşıma kadar hiç yalan konuşmadım, konuşmam da. Ne kadar sevimsizleşeceğimi bilsem dahi bunu bile bile hep doğruları konuştum. Ve çoğu ünlü gibi ‘Bu gerçek değil, imitasyon’ yalanlarının arkasına sığınmadım. Sorulan sorular üzerine hep dürüstlüğümü muhafaza edip bunlar gerçek dedim. Ama zamanında alınmış olan şeyler de tabii ki bende baki’ ifadelerini kullandı.

‘O KÜRK YENİ DEĞİL’

55 tilkinin kürkünün kullanıldığı palto için ‘O üzerimdeki kürk, yıllar önce alınmıştı. Sanki yeni sipariş vermiş almışım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor’ diyen Bülent Ersoy, sözlerine şöyle devam etti: ‘Ayrıca her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten de son derece rahatsızım’

Ünlü sanatçı, ‘Türkiye’de ve dünyada gelmiş geçmiş yıllara baktığımız vakit nice hayvanseverlerin dahi kürk giydikleri görüntüleriyle ortadadır. 55 tilki yalanını kim çıkarmış neresinden uydurmuş şaşkınlık içindeyim. Bu arada işin özüne inersek aslında bunun 1 tilkisi de bir, 55 tilkisi de’ şeklinde konuştu.

Öte yandan Ersoy, kürkçüsünün yıllardır giydiği kürkle fotoğrafını çekip yeniymiş gibi servis etmesine tepki göstererek ‘Ama ben bunun neden olduğunu biliyorum. Bana karşı nefret söylemlerinin dozunu arttırmak için özellikle yapılıyor. Ki nefret arttıkça ilgi çoğalıp yapılan reklamasyonun çok başarılı olması adına...’ dedi.

DÖRT YILDIR ALMIYOR 

Ünlü sanatçı, 2017’de bir daha kürk almayacağına dair verdiği sözü hatırlatarak ‘Ben geçmiş yıllarda verdiğim söz üzerine o zamandan beri kürk almadım. Ama olanları da kapının önüne atacak halim yok. Bir insanın kürk satan dostu arkadaşı olması onun oradan her an alışveriş yapmış olduğunun göstergesi değildir. İşin özünü ve doğruluğunu bilmeden böylesine bir yargısız infaz yapıp konuyu infial haline getirme girişimini asla kabullenmiyorum’ ifadelerini kullandı.

Linç edildiğini için üzüldüğünü belirten Ersoy, şöyle konuştu: ‘Bir insana beddualar edip ölümünü isteyecek duruma nasıl geldik ve nasıl bu kadar sevgisiz olabildik? Demek ki korona belası dahi insanları birbirine sevgi ile bağlayamamış. Çok yazık. Hakkımda söylenilen tüm kötü sözler sahiplerinindir’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal