01.03.2021-10:48 (Son Güncelleme:01.03.2021-10:48)


1

Özel olarak tasarlanan paltoda, ‘rönar arjante’ cinsi 55 gümüş tilki heba edildi. 4 ayda tamamlanan bu kürkün fiyatının ise, 450 bin TL olduğu öne sürüldü.



2

Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Bülent Ersoy’a, binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarından ziyade ünlüler de olaya büyük ölçüde tepki gösterdi.



3

Son olarak Hükümsüz dizisinde izleyici karşısına geçen Burçin Terzioğlu, Diva için şu sözleri kullandı: Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz. Bir kürk manto için en az 50-60 hayvanın katledildiğini, çiftliklerde üst üste kafeslerde aç bırakıldıklarını bilmiyorsunuz. Bunları bilip de halen kürk giymeye devam ediyorsanız, ciddi bir vicdan sorununuz olduğunu söylemek mümkün.



4

Güldür Güldür programıyla uzun süredir ekranda olan Doğa Rutkay, ‘Şu canım gümüş tilkiden 55'i öldürüldü, kürkü soyuldu. Sebep birileri rahat giysin diye.’ mesajı ile Bülent Ersoy’un fotoğrafını paylaştı.



5

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney ise, Diva’yı oldukça sert eleştirdi: Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist oldun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy! Para senin zevk senin vicdanın yok alıyorsun marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı?



6

Diğer yandan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ise, ‘Hayvanları katledilmesine sebep olup, bunu gururla üstünde taşımak. Başınız göğe erdi mi?’ diyerek tepki gösterdi.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr