Bulaşıkların Birikmemesi İçin Tüyolar

Bulaşıkların birikip bir dağ olması işi daha da zorlaştırır. Bu durumdan kurtulmak adına özellikle bulaşık makinesi olmayan kadınlar için tüyolar derledik.

17.10.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-10:44)

Bulaşıkların dağ gibi yığılmaması ve hemen toparlanması için en hızlı şekilde ve en kolay şekilde nasıl toparlanacağını açıkladık.

BULAŞIKLARIN BİRİKMEMESİ İÇİN TÜYOLAR

Her ne kadar aceleniz varsa bile, yemeği yetiştirirken kullandığınız malzemeleri durulayıp bir öteki adıma geçiniz. İçi ılık su ve bulaşık deterjanı karışımı olan geniş bir leğenin içerisine bulaşıkları koyabilirsiniz. Ardından yalnızca durulama işlemi yapabilir ve vakitten kazanmış olabilirsiniz. Bütün tabakların ve kullanılan kap tarzı eşyaların üstüne Alüminyum folyo geçirebilirsiniz. Böylece yalnızca bardak, çatal, bıçak ve kaşık gibi bulaşıkları yıkamak için mutfakta vakit geçirebilirsiniz. Sulu yemekler dışında katı yemeklerde kalın peçeteleri tabaklara kalın katlar şeklinde koyun. Yemek sona erdiğinde ise yalnızca peçeteleri kıvırıp atınız. Tabakları yıkamadan bir sonraki yemek için rafa koyabilirsiniz. İsterseniz rafa kaldırmadan yalnızca bir sudan geçirebilirsiniz. Tabakların, kapların üstüne iki ya da üç kat streç filmi düzgün biçimde yapıştırınız. Birbirine yapışan yerin açık olmamasına dikkat gösteriniz. Yemekler sona erdikten sonra streç filmleri içe doğru kıvırarak atınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal