Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? 6 Şubat 2024 son depremler listesi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü olan 6 Şubat’ın üzerinden 1 yıl geçti. Ancak depremler hem bölgede hem de yurdun dört bir yanında durmaksızın sürüyor. Vatandaşlar ise bugün yaşanan depremlerin detaylarını merak ediyor. Peki Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 6 Şubat 2024 son depremler listesi…

06.02.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-16:22)

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin belki de en acı sabahına uyandığımız Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. 11 ilde etkili olan depremlerde sayısız yaşam hayattan koptu. Depremin yıl dönümü acı ve hüzünle anılırken bugün yaşanan depremler yeniden o günleri akıllara getirdi. Vatandaşlar yaşadıkları yerdeki depremlerin yerini, zamanını ve şiddetini öğrenmeye çalışıyor. Peki Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? 

En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? 

AFAD'ın son depremler listesi, 6 Şubat Salı gününe ait verilere göre, Ege Denizi Kuşadası Körfezi merkezli 2.3 şiddetinde bir depremin meydana geldiğini gösteriyor. Malatya Duruldu'da ise saat 10:58'de 3.3 şiddetinde bir son dakika depremi kaydedildi. Ayrıca, Hatay Kırıkhan'da saat 07:56'da 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Bu depremin hemen öncesinde Muğla Kızılağaç'ta saat 07:55'te 2.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı belirtiliyor. 

Kandilli AFAD deprem

Söz konusu depremler sebebiyle herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. 

Güncel depremler hakkındaki son dakika verilerini AFAD ve Kandilli Rasathanesi resmi internet sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal