Brent petrolden beklenen haber geldi! 86 TL'lik dev düşüş yüzleri güldürdü! Akaryakıtta zor günler son buluyor depoları doldurmaya hazır olun!

Yeni yılla beraber en çok artış yaşanan akaryakıt olurken gündemden düşmeden yerini koruyor. Brent petroldeki artışlar akaryakıtı etkilerken indirim haberleri için sabırsızlıkla bekleyişler başladı. Zirveye ulaşan akaryakıtın ne zaman düşeceği merak konusu oldu. Gelen son dakika haberleri üzerine brent petrolün 86 TL gerilediği açıklandı. Bu dev düşüşün akaryakıttaki indirimleri merak konusu oldu. Brent petrol ne kadar?

23.06.2022-08:15 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-12:24)

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar cep yakmaya devam ederken beklenen haber geldi. Brent petrol dolar üzerinden alımı yapıldığında döviz kurundaki artış da etkileri bizleri yakından etkiledi. Bunun üzerine brent petrolün düştüğü ve akaryakıtta dev indirim olacağı gündeme geldi. İşte, brent petrol hakkında son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır

113 - 114 dolar seviyelerine kadar düştü

Brent petrolün değişken fiyatları akaryakıtları etkilerken 30 TL olarak akaryakıt zirveye ulaştı. Bunun üzerine bent petrolde yüzde 6 düşüş yaşanarak 113 - 114 dolar seviyelerinde yerini aldı. 120 dolar ve üzerinden düşüş yaşayan brent petrolün akaryakıtta etkisi merak ediliyor.

Faiz kararları etkili

Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararları ekonominin yavaşlaması ve enerji taleplerini azaltmak için öneri verilirken son dönem de yükselen faiz kararları çok konuşulmaya başlandı.

Brent petrol de son durum

Akaryakıtta hızlı yön değiştirmeler devam ederken milyonlar son durumu merak etmektedir. Brent petrolün artışı fiyatları etkilerken brent petrolün son durumu şöyledir;

Brent petrolde dev düşüş

İstanbul güncel akaryakıt fiyatları

  • İstanbul Benzin litre fiyatı: 27.26 TL
  • İstanbul Motorin (Mazot) litre fiyatı: 29.99 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı: 12.42 TL

Ankara güncel akaryakıt fiyatları

  • Ankara Benzin litre fiyatı: 27.37 TL
  • Ankara Motorin (Mazot) litre fiyatı 30.08 TL
  • Ankara LPG litre fiyatı 12.44 TL

İzmir güncel akaryakıt fiyatları

  • İzmir Benzin litre fiyatı: 27.37 TL
  • İzmir Motorin (Mazot) litre fiyatı 30.06 TL
  • İzmir LPG litre fiyatı 12.13 TL

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal