Bolu Dağı Tüneli'ndeki zincirleme kazanın güvenlik kamerası görüntüleri

Bolu Dağı TEM Otoyolu’nda gerçekleşen kazada çok sayıda aracın çarpışması sonucu olay yerindeki son gelişmeler bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Alınan son bilgilere göre Bolu Dağı Tüneli’ndeki zincirleme kazanın güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Son gelişmeler haberimizde...

19.03.2022-18:37 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:38) Bolu Dağı Tüneli'ndeki zincirleme kazanın güvenlik kamerası görüntüleri

Bolu Dağı Tüneli’nde korkutucu bir kaza oldu. Bolu Dağı TEM Otoyolu’nda saat 15.00 civarında gerçekleşen kazada ilk olarka bir otomobil kontrolünü kaybetti ve sol arka taraftan gelen minibüse çarptı. Daha sonrasında minibüse çarpmamak için yavaşlayarak sol tarafa geçmeye çalışan bir tıra hemen arkadan gelen bir başka tır daha çarptı ve çarpışmalar birbirini izledi.

Bolu Dağı Tüneli’nde korkutucu kaza

Bolu Dağı Tüneli’nin içinde gerçekleşen kazada yaklaşık 18 aracın çarpıştığı bilgisi paylaşıldı. Olay yerinde ölü olmadığı öğrenilirken, yaralı sayısını kaç olduğu ise henüz netlik kazanmadı. Kazanın ardından Bolu Dağı TEM Otoyolu’nun İstanbul tarafına giden kısmı trafiğe geçici olarak kapatılırken, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine hareket etti. Sağlık ekipleri kaza yerindeki yaralılara ilk müdahaleleri yaptı ve yaralılar Bolu ve Düzce’de bulunan hastanelere götürüldü.

Bolu Dağı kaza

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kaza ile ilgili açıklamalar yaptı. Olay yerine 10 ambulans ile 1 UMKE ekibin sevk edildiğini ifade eden Bakan Koca ‘’Saat 14.47’de Bolu Dağı Tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3’ü ağır olmak üzere 17 yaralı hastanelere nakledilmiştir.’’ sözlerine yer verdi.

Bolu Dağı Tüneli kaza anı

Kaza yerine gelen Bolu Valisi Ahmet Ümit yaptığı açıklamada 6 tır, 2 otobüs ve 10 otomobilin zincirleme bir şekilde kaza yaptığını açıkladı. İstanbul tarafına yönelen araçların TEM Otoyolu’ndan D-100 yoluna çevrildiği söyleyen Vali Ahmet Ümit, tünelin ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Polisin Bolu Dağı Tüneli’ndeki kaza ile ilgili soruşturması an itibariyle devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal