Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Katıldığı Programda Canan Kaftancıoğlu'ndan Rahatsız Olduğunu Söyledi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 28 Kasım Pazar günü katıldığı bir canlı yayın programında HDP'ye yakınlığı ile bilinen Canan Kaftancıoğlu'na sert sözler söyledi.

29.11.2021-09:42 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-10:06) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Katıldığı Programda Canan Kaftancıoğlu'ndan Rahatsız Olduğunu Söyledi!

28 Kasım Pazar günü katıldığı canlı yayında, Canan Kaftancıoğlu'na sert sözler söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir kez daha gündem oldu. Canan Kaftancıoğlu'na ağır eleştiriler yönelten Özcan yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; "Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor."

Habertürk'te katıldığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, programda Canan Kaftancıoğlu'na eleştirilerde bulundu. Canan Kaftancıoğlu'nun söylemlerinin kendisini rahatsız ettiğini belirten Tanju Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Kaftancıoğlu ile ideolojik olarak çok ciddi farklılıklarımız var. Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor."

TANJU ÖZCAN CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN NEDEN RAHATSIZ?

Geçtiğimiz aylarda 1915 yılından yaşanan tarihi olaylar hakkında Ermenilerin açıklamalarına destek veren Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer vermişti;  "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915"

TANJU ÖZCAN CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN RAHATSIZ

Canan Kaftancıoğlu hakkında söylemlerine devam eden Tanju Özcan açıklamalarının devamında şu sözleri söyledi;  "Ermeni soykırımı ile ilgili söylemleri beni çok rahatsız etmişti." 

TANJU ÖZCAN DAHA ÖNCE DE HDP'LİLERE YÜKLENMİŞTİ

HDP'nin kandilden yönetildiği konusunda açıklamalar yapan Tanju Özcan'a yanıt veren Tanju Özcan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "HDP'nin PKK'yla ilişkisini bilmiyorum, görmedim" sözlerinin yerine HDP'nin PKK'ın bir uzantısı olduğunu belirtti. Twitter hesabından HDP'ye sert eleştirilerde bulunan Tanju Özcan Ömer Faruk Gergeroğlu'na şu sözleri söyledi;  "Eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapan, kandilden yönetilen bir partinin vekili"

CHP İLE TANJU ÖZCAN ARASINDA GÖRÜŞ POLEMİĞİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Tanju Özcan ile yaptığı açıklamada Tanju Özcan'ın düşüncelerinin CHP'nin tutumunu yansıtmadığını belirterek konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "CHP'nin tutumu, Genel Merkezimiz ile temas kurduğunda kendisine iletilmiştir. Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. Bolu Belediyesi'nin değerli Meclis Üyelerinin de aksi bir karar almayacağına inanıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde iktidara geldiğimizde, ülkemizin gerçek beka sorunu olan sığınmacı sorununu, kimseyi mağdur etmeden çözecek, Suriyeli misafirlerimizi güven içinde ülkelerine uğurlayacağız. Ancak bu süre zarfında partimizin kırmızı çizgisi, hangi ırktan ve inançtan olursa olsun, hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmaması, mağdur edilmemesidir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal