İstanbul'un Trafik Çilesi Bitmiyor, Yeni Haftanın İlk Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 57 Olarak Açıklandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi paylaştığı son verilerde 29 Kasım Pazartesi günü İstanbul'da trafik yoğunluğunun yüzde 57 olduğunu açıkladı.

29.11.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-09:32) İstanbul'un Trafik Çilesi Bitmiyor, Yeni Haftanın İlk Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 57 Olarak Açıklandı!

Son dakika gelen bilgilere göre yeni haftanın ilk iş gününde  İstanbul'da trafik yine durma noktasına geldi. Özellikle İstanbul'un Avrupa yakası kısmında sürücüler ilerlemekte güçlük yaşadı.

Kasım ayının son haftası İstanbul'da yoğun trafik ile başladı. Yapılan ölçümler sonucunda 29 Kasım Pazartesi günü İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 57 olarak kayıtlara geçti.

D-100 EDİRNE YOLUNDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

İşlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Maltepe D-100 karayolunun Edirne istikametinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kadıköy'de ise trafik durma noktasına geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Avrupa yönünde trafiğin yoğun olduğu belirlendi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOĞUNLUĞU AÇIKLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin paylaştığı trafik verilerinde saat 07.00'da İstanbul'daki trafik yoğunluğunu yüzde 57 olarak açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal