Bolton'dan Akıllara Durgunluk Veren Maduro Açıklaması!

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile işlerin kesilmesi yönünde çağrıda bulundu. Bolton, 'Maduro halkın petrol ve altınını çalıyor' ifadelerini kullandı.

31.01.2019-08:16 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-09:12) Bolton'dan Akıllara Durgunluk Veren Maduro Açıklaması!

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Venezuela devlet başkanı Maduro hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Bolton yaptığı açıklamada, 'Bankacılara, borsacılara, tüccarlara, aracılara ve diğer işletmelere tavsiyem: Maduro mafyası tarafından Venezuela halkından çalınan altın, petrol ve diğer ürünlerle iş yapmayın. Biz (bu süreçle ilgili) gerekli adımları atmayı sürdürmeye hazırız.' dedi.

'YOZLAŞMIŞ REJİMİN KİRLİ FONU'

Bolton tarafından yapılan paylaşımın, Venezuela devlet petrol şirketi PDVSA'ya ABD'den yaptırım getirilmesinin hemen sonrasında gelmesi dikkatleri üzerine çekti.

Bolton, sosyal medya hesabı Twitter'da ayrıca, 'PDVSA'ya getirilen yaptırımlarla ABD, Nikaragua'nın PDVSA ile ortak girişimi ve Daniel Ortega'nın yozlaşmış rejiminin kirli fonu olan ALBANISA'ya da yaptırım getirdi' ifadelerini kullandığı bir paylaşımda daha bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal