04.05.2021-17:29 (Son Güncelleme:28.01.2022-12:30)


1

CHERNOBYL

CHERNOBYL

Mini dizi olarak nitelendirilen Chernobyl, 1986 Nisan ayında Sovyet Ukrayna'da meydana gelen nükleer santral felaketinin üzücü sonuçlarına odaklanıyor. Çernobil felaketinin nasıl ve niçin oluştuğunu mercek altına alan dizi, hala akıllara takılan bazı soruların cevaplarını açıklamaya çalışıyor.



2

ALEF

ALEF

Yönetmen koltuğunda Emin Alper’in olduğu mistik bir suç dizisi olan Alef, İstanbul’da bulunan bir ceset ve ardından hızla gelişen başka cinayetlerin peşine düşen iki dedektifin hikayesi konu alınıyor. Birbirine oldukça zıt karakterlere sahip olan söz konusu bu iki dedektifi canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın karakterlerine bir üniversitenin öğretim görevlisi olarak çalışan Yaşar’ın katılmasının ardından ekip yüzyıllardır saklı kalan bir olayla karşılaşır. Yaşadığımız toprakların kendi tarihinden esinlenen mistik ögeler ile dolu olan Alef, aksiyon ve heyecanı bu öğeler ile harmanlayarak izleyicisine sunuyor.



3

DOĞU

DOĞU

Ailesi Doğu’nun üniversiteden mezun olduktan sonra iyi bir iş bulup, evlenip çoluk çocuğa karışmasını ister fakat Doğu’nun tek hayali komedyen olmaktır. Sıradan bir hayat yaşarken komedyen olmak isteyen Doğu’nun hikayesi BluTV’de.



4

GAME OF THRONES

GAME OF THRONES

Bu dizide yaz mevsimi binlerce yıl, kış mevsimi ise bir ömür sürebilmektedir. Bu diyar içerisinde nifak tohumları sürekli ekilebilmektedir. Taht mücadelelerinin en ince ayrıntıları ile anlatıldığı bu dizide iki halkın mücadelesi anlatılır. Sonsuz entrikalar ve bitmek bilmeyen mücadeleler anlatılır. Kral Targaryen çıkan bir isyan ile tahtından indirilir. Yedi krallığın kralı olarak ise yeni bir kral belirlenmiştir. Bu kral Robert'tan başkası değildir. Kral Robert'ın hükümdarlığı süresince çıkan bir cinayet onun krallık hayatı boyunca yaşamını derinden etkileyecek bir durumdur.



5

MASUM

MASUM

Muhteşem kadrosu, kusursuz senaryosu ve anlatımı ile birlikte Masum, son yıllarda yerli diziler arasında adından sıkça söz ettiren yapım oldu denilebilir. Bir polisi canlandıran Ali Atay’ın, kısa sürecek bir tatil için çocukluğunun geçtiği kasabaya gitmesi ile başlayan ve bir anda dev bir suç ağına dönüşen Masum’da, dizinin son sahnesi gelmeden suça, suçluya ya da masumun kim olduğuna karar vermek ise neredeyse imkansız.



6

NORMAL PEOPLE

NORMAL PEOPLE

Connell ve Marianne isimli iki genç arasında yaşanan ilişki üzerinden insanların hayatlarının farklı dönemlerinde nasıl dönüşüp nasıl değiştiklerini konu edinen yapım Normal People, sıradan olan hikayelerin aslında nasıl da etkileyici olabileceğinin kanıtı niteliğindedir. Yalnızca BluTV’de izlenebilecek başarılı bir yabancı dizi.



7

Pavyon (Belgesel)

Pavyon (Belgesel)

Yapımcılığını Sami Öztürk'ün yaptığı ‘Pavyon Alemin Kralı’ belgeseli çok ilginç bir konuyu ele alıyor. Ankara gece hayatının en önemli eğlence mekanlarından olan pavyonlara yakından bakmamıza olanak sağlayan belgesel eğlenceli bir üslup ile çekilmiş ve izleyicisin hiç sıkmıyor. Pavyonlarda çalışan kadın personelin sektöre nasıl girdiklerini, mekan sahiplerinin düşüncelerini, yıllarca farklı pavyonlarda eğlence hayatında bulunmuş insanların da tecrübelerine yer veren belgesel çok eğlenceli sahnelere de sahip.



8

SAYGI BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZİSİ

SAYGI BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZİSİ

Saygı, adından da anlaşılabileceği gibi Behzat Ç’nin sevilen kötü ve kompleks kahramanı olan Ercüment Çözer’in dünyası ile izleyicileri daha yakından bir araya getiriyor. Şu ana kadar 5 bölümü ile yayınlanmış olan Saygı’nın hikayesi şimdiden hayranlarını içine çekti bile. Bir anti-villian olarak bildiğimiz Ercüment Çözer’in kendine has bir cezalandırma sistemi ve intikam yöntemleri var. Bu anti kahramana, genç kuşağın iki sevilen ismi olan Miray Daner ve Boran Kuzum’un canlandırdığı iki yeni karakter de eşlik etmekte.



9

YARIM KALAN AŞKLAR

YARIM KALAN AŞKLAR

BluTV’nin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Yarım Kalan Aşklar, Eylül ayında yayına giren fantastik bir karakomedi! Gizemli fragmanından da anlayacağınız üzere idealist bir gazeteci olan Ozan, tam da uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Elif’e evlenme teklif ettiği gün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybediyor ve hikaye başlıyor. Fakat Ozan’ın öteki dünyaya gitmek yerine Kadir isimli son derece olaylı ve uslanmaz bir cinayet büro komiseri olarak dünyaya geri dönmesi ile birlikte işler iyice karışmaya başlıyor. Yeni bedeninde hem ölümüne kimin sebep olduğunu bulmaya çalışacak hem de hayatının aşkı Elif’e farklı bir beden içerisinde gerçekleri anlatmak için ter dökecek olan Kadir’in gizemli hikayesi büyük bir heyecan ile izlenebilir. Dizinin başrollerini ise Dilan Deniz Çiçek ve Burak Deniz isimleri paylaşıyor.



10

YEŞİLÇAM

YEŞİLÇAM

Dizi, 60’lar Türkiye’sinde altın çağına giren Yeşilçam’da bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatmaktadır. Başrollerini Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Semih Ateş karakteri, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı bir yapımcıdır. Selin Şekerci Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından birisi olan Mine Cansu’yu, Afra Saraçoğlu ise Yeşilçam’da önemli bir sanatçı olmak için çalışan genç ve güzel Tülin Saygı’yı canlandırıyor.



11

Sıfır Bir (S1 F1R B1R olarak stilize edilir), BluTV'de yayınlanan, Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği, Adana'da çekilmiş polisiye ve suç türündeki internet dizisidir. İlk bölümü 1 Haziran 2016 tarihinde çıkan dizinin final bölümü 12 Haziran 2019'da yayınlanmıştır. Sıfır Bir, Adana'nın bir mahallesinde yaşayan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç gencin mahalledeki uyuşturucuya, diğer suçlara ve mafyaya karşı savaş açmasını ve bu zorlu mücadeleyi anlatır. Polisin zaman zaman giremediği bu sokaklarda ise hangi bedel karşılığında olursa olsun uyuşturucu belasına izin vermezler ve bu yolda da arkadaşlarını kaybederler.



12

Oğuzhan Uğur'la Dün Dündür

Oğuzhan Uğur'la Dün Dündür

Oğuzhan Uğur BluTv ekranlarında kendine has eğlenceli anlatım tarzı ile her bölüm bir konu başlığı seçerek o konu etrafında şekil alan tarihsel olayları incelerken bu olayların günümüzde yaratmış olduğu yansımalara da değinecek. İlk bölümün temasının para olduğu program içerisinde insanlık tarihi boyunca paranın önemi ve değerinden başlayarak paranın neden olduğu sayısız tarihsel olaya kadar da pek çok konu konuşulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR