Bitcoin'in geleceğini adı gibi bilen analistten piyasa yorumu: 2 sene içerisinde tavan yapacak!

Kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz gün süresince yüzde 2.7’lik bir artışla 41 bin 229 dolar seviyelerinde devam ederken, ünlü bir kripto para satıcısı piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi Bitcoin için geleceğe dair tahminlerini paylaştı. Brandt, para birimi fiyatının on kat artış yaşayabileceği tarihi verdi. İşte söz konusu adamın yaptığı tahminler…

14.04.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-16:34) Bitcoin'in geleceğini adı gibi bilen analistten piyasa yorumu: 2 sene içerisinde tavan yapacak!

Ünlü isim Peter Brandt, 2 sene içerisinde kripto para biriminin büyük bir yükseliş yaparak 1 katına çıkabileceğini belirtti.

10x yükselecek

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin bir süredir yakaladığı yükselişi devam ettiriyor. Kripto para piyasasında hatrı sayılır bir isim olan Peter Brandt de BTC’deki bu yükselişe vurgu yapıyor. Brandt, “alternatif olarak, dünyanın en büyük kripto para biriminin, uzun bir süre boyunca yatay ticaret çizgisini devam ettirebileceğini” ifade ediyor.

Bitcoin'in geleceğini adı gibi bilen analistten piyasa yorumu: 2 sene içerisinde tavan yapacak!

Brandt’in yaptığı en son tahmin, BTC yorumcusu Tuur Demeester’a bir cevap olarak geldi. Demeester, Bitcoin’in, “daha önce hiçbir şeyin yaşamadığı bir patlama yaşama eğiliminde” olduğunu belirtti. Brandt ayrıca kısa bir süre zarfında, önceki piyasa döngüleri dikkate alınarak bakıldığında, BTC’nin 2024’te “roket aşamasına” girebileceğini söylemişti. Yani ünlü isim Brandt’ın 2 sene sonrası için Bitcoin’e dair büyük beklentileri var çıkarımı yapılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal