Türk oyun şirketi Manc'ın kripto parası aynı anda 10 borsada listelenecek

Türkiye'nin öncü oyun girişimlerinden biri olan manc games'ın çıkardığı mancium token aynı anda 10'dan fazla borsada listelenecek.

13.04.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-17:12)

Ürettiği oyunlarla milyonlarca indirmeye ulaşan ve büyük bir başarı elde eden manc aynı başarısını kripto para alanınında da sürdürmeye devam ediyor. Aynı anda 10'dan fazla borsada listelenecek olan mancium yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Başarılı bi ön satış süreci geçirdi

Ön satış sürecinin ilk 3 adımını kendi sitesi olan mancium.io'da yapan manc games son ön satışta ise Bitci platformunda satışa çıktı.  Bitci'de 14 TL'den son ön satışını gerçekleştirdi. Bu aşamada da beklentileri karşılayan bir satış gerçekleştiren mancium yatırımcılardan tam puan almayı başardı.

Sırada global piyasalar var: 10'dan fazla borsada mancium satılacak

Mancium,listelenme süreci için global piyasalarda yer alan borsalarla anlaşarak geniş bir kitlenin mancium alıp satmasını sağlayacak bir adım atmış oldu. CoinMarketCap verilerine göre ilk 100 sırada bulunan 10'dan fazla borsa ile anlaşan mancium şu borsalarla anlaşma sağlamış durumda; Bitci, XT, Digifinex, Coinsbit, Bibox, Latoken, Indoex, Dex-trade, p2pb2b, Finexbox.

Mancium, 15 Nisan İtibariyle bahsi geçen borsalarda işlem görmeye başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal