Bir Yeraltı Sit-com’u Dizisinin Konusu Ne?

Konuşanlar adlı Youtube programı ile gündeme gelen ve daha sonra Exxen'e geçen Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi merak konusu oldu. Kullanıcılar ve ünlü komedyenin hayranları dizinin ne zaman yayınlanacağını ve konusunu araştırıyor. Peki Bir Yeraltı Sit-com’u ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

05.02.2021-14:44 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-14:44) Bir Yeraltı Sit-com’u Dizisinin Konusu Ne?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yerli içerik platformu Exxen, geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlamıştı. Ancak kullanıcılardan yeterli ilgiyi görememiş ve çok fazla eleştiri almıştı. Bununla birlikte platformda yayınlanacak dizilerden de bir bir haberler gelmeye devam ediyor.

Bunlarda biri de Hasan Can Yerlikaya'nın hazırladığı Bir Yeraltı Sit-com’u dizisi. Peki Bir Yeraltı Sit-com’u ne zaman başlayacak? Bir Yeraltı Sit-com’u dizisinin konusu ne?

BİR YERALTI SIT-COM'U DİZİSİNİN KONUSU NE?

Konuşanlar adlı Youtube programı ile tanınan ve sevilen Hasan Can Kaya'nın dizisi Bir Yeraltı Sit-com’u'nun kadrosu belli oldu. Başrollerinde Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün olacağı dizinin yapımcılığını Hap Yapım üstlenirken yönetmenliğini Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu'nun paylaşacağı öğrenildi.

Hasan Can Kaya'nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanacak dizinin konusu ise İstanbul'un Güngören semtinde yaşayan ve dar gelirli bir aileye sahip Hasan Can Kaya'nın komedyen olmak istemesini anlatıyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal