Bir süredir ekranlarda yer almayan Engin Altan Düzyatan yapımcılığa soyunduğunu duyurdu

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederek yapımcılığa başladığını söyledi. İşte o detaylar...

08.04.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-10:57)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgi gören ve son yıllarda yer aldığı dönem dizilerindeki performansı nedeniyle çok sevilen oyuncular arasında yer alan ünlü oyuncu Altan hakkında, geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atılmıştı. Son projesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizide yer alan ünlü oyuncunun bu projesinden ayrıldıktan sonra oyunculuğu bırakacağı öne sürülmüştü. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Hakkında pek çok iddia ortaya atılan konular hakkında ayaküstü sohbet ederek yanıtlayan Düzyatan, hayranlarının merakla beklediği yanıtları da vermiş oldu. 

Engin Altan Düzyatan yapımcılığa başladı

Düzyatan: Yapımcılık yapıyorum ama oyunculuğu bırakmam

Diriliş Ertuğrul, Kurşun, Son, Bir Bulut Olsam gibi pek çok projede boy gösteren ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyınca bu konuya da bir açıklık getirdi. 42 yaşındaki başarılı oyuncu, oyunculuğu bırakmadığını dile getirerek; ''Oyunculuğu bırakmam ama ara verebilirim. Yapımcılık yapıyorum şu sıralar ama oyunculuğu bırakmam, devam ediyorum'' ifadelerini kullandı. Oyunculuğa kısa bir ara veren ve şu sıralar yapımcılık yapan ünlü oyuncunun ilerleyen zamanlarda nasıl projelerde yer alacağı ise şimdide merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal